Знавець професій

Відповідно до плану профорієнтаційної роботи БНВО на 2016/2017 н.р., з метою розширення знань учнів про світ професій, ознайомлення з типами професій, термінами «професія» і «спеціальність», розвитку професійних інтересів, логічного мислення, вміння аналізувати, допитливості,  виховання поваги до людей праці, бажання вчитися, працювати у колективі 30 січня 2017 року для учнів 8 класу Центру професійної освіти БНВО методист з профорієнтаційної роботи Кисіль С.В. провела виховний захід «Знавець професій».

У заході змагались дві команди: «Кмітливчики» та «Розумники». Учасники гри відгадували назви професій за поданим описом, за поданою групою слів визначали спеціальність професії. Учні за картинками визначали основні типи професійної діяльності людини, а це: людина-людина; людина-художній образ; людина-знакова система; людина-техніка; людина-природа. За правильну відповідь команда отримувала «смайлик». Найбільше «смайликів» отримала та здобула перемогу команда «Розумники».

Світлана Володимирівна наголосила на три ознаки справжнього майстра своєї справи: перша – високе професійне вміння, тобто досконале володіння своєю професією; друга — це творче ставлення до праці; третя (найголовніша) – бути корисним для людей.

 

Світлана Кисіль,
методист з профорієнтаційної роботи

 

 

Діяльність: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід