Знайомство із професією дизайнера

Новорічні свята вже настали, але для створення святкового настрою кожна людина в першу чергу прикрашає свою домівку до майбутнього святкування. Для того щоб прикрасити кімнату не обов’язково витрачати великі кошти, слід просто проявити фантазію. 

Головним завданням в Центрі позашкільної освіти є не тільки організація вільного часу, а й створення умов для виховання творчої особистості, подальшого професійного самовизначення. Притримуючись цієї мети керівники гуртків художньо-естетичного напрямку Центру позашкільної освіти Броварського навчально-виховного об’єднання: «Майстерня подарунків» (Чернецька Наталія Віталіївна), «Чарівні прикраси» (Матвєєва Лілія Вікторівна), «Чарівний завиток» (Шарик Наталія Олександрівна) та відповідно до плану профорієнтаційної роботи провели бесіду про професію художника-вітражиста, про різноманітність напрямів діяльності дизайнера, а зокрема – дизайнера інтер’єру. Організували заняття, на яких завданням для вихованців було оформити навчальний кабінет до зустрічі Нового року.

Для прикрашання діти виконували різноманітні новорічні прикраси (сніжинки, ялинки, янголятка, балерин в ажурних спідницях, прикраси на ялинку) з різноманітних підручних та природних матеріалів (папір, тканина, вата, зубна паста, нитки для в’язання, фарби, кавові зерна, мушлі, цукерки, шишки, ґудзики, висушені дольки апельсину та лимону). Вікна прикрасили витинанками з паперу, наклеїли наліпки, зробили малюнки за допомогою трафарету та зубної пасти. Своїми роботами вміло зі смаком прикрасили навчальний кабінет.

Гуртківці отримали не тільки естетичне задоволення від власноруч виконаних виробів, а й отримали корисну інформацію для подальшого професійного самовизначення в майбутньому.

 

Чернецька Н.В.,
завідуюча художньо-естетичним відділом

 

 

Діяльність: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід