Зупинимо СНІД, доки він не зупинив нас!

1 грудня світова спільнота відзначає Всесвітній день боротьби зі СНІДом та день толерантності до ВІЛ-інфікованих, особливо акцентує увагу на тому, яку серйозну загрозу для життя людей несе ця глобальна проблема.

Кожного року до цієї дати у Броварському навчально-виховному об’єднанні проводяться просвітницькі заходи.

29 листопада 2018 року вчитель біології Поплавська В.В. для учнів 10 класу Ліцею технологічного профілю БНВО провела урок-презентацію на тему: «ВІЛ/СНІД смертельна загроза людству». Основна мета уроку: поінформованість та профілактика розповсюдження ВІЛ-інфекції серед молоді, вивчення шляхів зараження ВІЛ-інфекцією, ознайомлення з методами запобігання ВІЛ-інфікуванню, формування толерантного ставлення до людей, які живуть із цим недугом, виховання уважного ставлення до власного здоров’я та здоров’я оточуючих, як найвищої цінності.

30 листопада 2018 року для учнів 2-6 класів ЗОШ І-ІІ ст. БНВО старшокласники 10 класу Ліцею технологічного профілю БНВО, під керівництвом вчителя біології, підготували та провели інформаційні хвилинки «Зупинемо СНІД, доки він не зупинив нас!».

Для вихованців Центру позашкільної освіти керівниками гуртків були проведені бесіди «ВІЛ/СНІД знати, щоб жити».

Україна продовжує займати одне з провідних місць за темпами зростання епідемії ВІЛ/СНІД. Проблеми ВІЛ/СНІДу є не тільки медичними, а головним чином соціальними і духовними. Тому у БНВО педагоги протягом року проводять роз’яснювально-профілактичну роботу щодо питань ВІЛ/СНІДу та ведення учнями та вихованцями здорового способу життя.

 

 

Поплавська В.В.,
вчитель біології

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід