Зупинимо СНІД доки він не зупинив нас!

1 грудня світова спільнота відзначає Всесвітній день боротьби зі СНІДом та день толерантності до ВІЛ-інфікованих, особливо акцентує увагу на тому, яку серйозну загрозу для життя людей несе ця глобальна проблема.

2, 3 грудня 2019 року педагоги Броварського навчально-виховного об’єднання з метою підвищення рівня інформованості та освіченості учнів із проблемами ВІЛ/СНІДу, формування гуманного і толерантного ставлення до ВІЛ-інфікованих та хворих на СНІД, виховання дбайливого ставлення до власного здоров’я та здоров’я оточуючих як найвищої цінності, провели для учнів 1-7 класів ЗОШ І-ІІ ступенів та старшокласників Ліцею технологічного профілю провели  бесіди «Що таке ВІЛ та СНІД?», «Знати, щоб бути здоровим», виховні години з елементом тренінгу «ВІЛ/СНІД – страшні слова: як передбачити, уникнути, не захворіти», «Як жити поруч з людьми ВІЛ-інфікованими», інформаційні години «Що ми знаємо про СНІД», години спілкування «СНІД: подумай про майбутнє – обери життя», «ВІЛ/СНІД – смертельна загроза людству», круглі столи «Молодь за життя без СНІДу».

Україна продовжує займати одне з провідних місць за темпами зростання епідемії ВІЛ/СНІД. Проблеми ВІЛ/СНІДу є не тільки медичними, а головним чином соціальними і духовними. В зв’язку із цим педагоги Броварського навчально-виховного об’єднання проводять тематичні виховні заходи не тільки приурочені Міжнародному дню боротьби зі СНІДом, а й протягом року ними ведеться роз’яснювально-профілактична робота щодо питань ВІЛ/СНІДу та правилами ведення учнями та вихованцями здорового способу життя.

 

Поплавська В.В.

завідуюча організаційно-масовим відділом

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід