Кращий за професією

Кожного року в нашому навчальному закладі стало традицією проводити конкурс професійної майстерності «Кращий за професією», метою якого є визначення навичок професійної майстерності, розвиток творчого потенціалу молодих фахівців, розвиток в учнів інтересу до обраних професій, популяризації професій.

Ось і в цьому році з 23.03.2015 по 04.04.2015 учні груп II року навчання з професій: «Перукар (перукар-модельєр)», «Кухар», «Оператор комп’ютерного набору», «Водій автотранспортних засобів категорії «В» показали свої професійні знання та здібності.

Конкурс проходив у два етапи: на першому етапі старшокласники презентували свої проекти. Професіонали своєї справи презентували оригінальні та художньо оформленні роботи, в яких розкрили найкращі позитиви обраної професії, вказали сходинки, по яких дійдуть до вершини успіху в майбутньому, висвітлили зв'язок між професією, за якою вони зараз навчаються та професією, яку хочуть обрати у своєму подальшому житті.

Наступним етапом був практичний, який сприяв визначенню майстерності учнів у застосуванні набутих знань у вигляді практичних вмінь та навичок. Завдяки практичному етапу учні продемонстрували творчий підхід та технологію виконання робіт, дотримання правил охорони праці. Молоді таланти кожної професії показали високий рівень підготовки, були активними, завзятими, наполегливими, цілеспрямованими, відчувався «дух змагання», жага до перемоги.

Підводячи підсумки за два етапи конкурсу професійної майстерності «Кращий за професією», компетентне журі визначило переможців, а саме:

Анастасія Драгнєва – професія «Перукар (перукар-модельєр)»;
Ірина Піонківська – професія «Кухар»;
Віталій Томілін – професія «Оператор комп’ютерного набору»;
Лев Базильський – професія «Водій автотранспортних засобів категорії «В».

Педагогічний колектив сподівається, що той творчий потенціал, який безумовно закладений у кожній дитині буде розвиватись протягом її життя й не лише у стінах нашого навчального закладу, а й у подальшій професійній діяльності кожного випускника. Адже, на нашу думку, успішність навчання учнів залежить більшою мірою від вчителя, який впливає на формування та становлення особистості учня.

Вітаємо переможців та бажаємо професійного росту.

 

Кисіль С.В.,
методист з профорієнтаційної роботи

 

 

 

 

 

Діяльність: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід