Кращий за професією

З 23 по 27 квітня 2018 року серед учнів 11 класу Ліцею технологічного профілю БНВО з професій «Кухар», «Водій автотранспортних засобів категорії «В», «Оператор комп’ютерного набору» пройшов конкурс професійної майстерності «Кращий за професією» з метою визначення навичок професійної майстерності, розвитку творчого потенціалу молодих фахівців, інтересу до обраних професій, популяризації професій та виховання позитивного ставлення до праці.

Конкурс проходив у два етапи: на першому етапі старшокласники показали свої теоретичні знання з профілюючих предметів відповідно обраній професії.

Наступним етапом був практичний, який сприяв визначенню майстерності учнів у застосуванні набутих знань у вигляді практичних вмінь та навичок. Завдяки практичному етапу учні продемонстрували творчий підхід та якісну технологію виконання робіт, дотримання правил охорони праці. Молоді таланти кожної професії показали високий рівень підготовки, були активними, завзятими, наполегливими, цілеспрямованими, відчувався «дух змагання», жага до перемоги.

Підводячи підсумки за два етапи конкурсу професійної майстерності «Кращий за професією», компетентне журі визначило переможців, а саме:

Іван Паламарчук – професія «Оператор комп’ютерного набору»;

Євген Рубанка – професія «Кухар»;

Ігор Обелець – професія «Водій автотранспортних засобів категорії «В».

Вітаємо переможців та бажаємо професійних успіхів.

 

Світлана Кисіль,
методист з профорієнтаційної роботи

 

 

Діяльність: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід