Кібербулінг. Як протидіяти і запобігти?

8, 9 та 13 квітня 2021 року серед педагогів Броварського навчально-виховного об’єднання проводилися тренінги на тему  «Кібербулінг. Як протидіяти і запобігти?».

Основна мета даного заходу – надати інформацію про кібербулінг як прояв насильства та про його види; узагальнити розуміння про місце та можливості педагогів і батьків у системі протидії кібербулінгу.

Під час тренінгу педагоги ознайомилися із видами кібербулінгу, дізналися, в яких формах він може проявлятися. В ході групової взаємодії було розроблено пам’ятки для дітей різних вікових категорій на тему: «Як пояснити дітям різного віку, що Інтернет може бути небезпечним і що треба робити?». Також в ігровій формі педагоги могли перевірити та закріпити свої знання під час практичних вправ.

Психологічна служба нагадала про існування гарячої лінії з питань протидії насильству, зокрема кібербулінгу. Звернено увагу педагогів на наявність онлайн-курсів з безпеки в Інтернеті, надано корисні посилання на електронні ресурси з питань кібербулінг.

 

Ганна Андрющенко, практичний психолог
Марина Ткаченко, соціальний педагог

 

 

Архів2021: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід