Майстер-клас «Використання природного матеріалу на заняттях гуртків художньо-естетичного відділу"

27 жовтня 2015 року в період осінніх канікул для вихованців гуртків художньо-естетичного напрямку Центру позашкільної освіти БНВО було організовано та проведено майстер-клас по виготовленню сувенірів «Три горішки для Попелюшки» з використанням природного та покидькового матеріалів.

Головним завданням в ЦПО є не тільки організація вільного часу, а й створення умов для виховання творчої особистості, подальшого професійного самовизначення. Притримуючись цієї ідеї та з метою реалізації завдань IV (узагальнюючого) етапу дослідно-експериментальної роботи Всеукраїнського рівня за темою «Розроблення моделі навчально-виховного об'єднання як Школи життєвого успіху» завідувач художньо-естетичним відділом, Чернецька Наталія Віталіївна, підготувала та показала вихованцям презентацію «Застосування нетрадиційних природних матеріалів на заняттях гуртків художньо-естетичного напрямку. Професії типу «Людина-Природа».

Матвєєва Лілія Вікторівна, керівник гуртка «Чарівні прикраси», провела майстер-клас по виготовленню «золотих горішків для Попелюшки». В своїй роботі вихованці використовували шкаралупу грецьких горіхів, обрізки шкіри, дріт, блискітки, клей, ножиці. Виконуючи творчу роботу, керівники гуртків та їх вихованці продовжили бесіду про різноманітність професій, пов’язаних із природою.

Гуртківці отримали не тільки естетичне задоволення від власноруч виконаного виробу, а отримали корисну інформацію для подальшого професійного самовизначення в майбутньому.

Адже саме творча, невимушена атмосфера найбільш сприятлива для сприйняття будь-якої інформації.

 

Чернецька Н.В.,
завідувач художньо-естетичним відділом

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід