Майстер-клас з моделювання та проведення ранкового кола

До складу Броварського навчально-виховного об’єднання як авторської Школи зростання успішної особистості, окрім інших підрозділів, входять Центр розвитку дитини (дошкільне відділення) та Загальноосвітня школа І ступеня (початкове відділення). З метою забезпечення наступно-перспективних зв’язків між дошкільною та початковою освітою й узгодження взаємодії педагогів плідно працює творча група у складі вихователів та вчителів початкових класів.

Цього разу чергове засідання професійної спільноти відбулося 29 жовтня 2021 року у формі майстер-класу з моделювання та проведення ранкового кола.

У Центр розвитку дитини вихованці дошкільного віку починають свій шлях до соціалізації та накопичення колективного досвіду. За Концепцією Нової української школи ранкова зустріч – це запланована, структурована зустріч, яка займає важливе місце в повсякденному розкладі діяльності класу, де панує атмосфера піклування та відповідальності. Педагоги визнають особливу роль ранкової зустрічі в житті дітей аби створити позитивну атмосферу в учнівському колективі на весь навчальний день у школі. З огляду на це, ранкове коло є спільним елементом освітнього процесу в арсеналі педагогів дошкільників та педагогів початківців.

Модератор професійної спільноти вчителів початкових класів ЗОШ І ступеня БНВО Валентина Вальченко надала вихователям рекомендації з формування готовності до успішного навчання у школі вихованців Центру розвитку дитини БНВО. Власним досвідом з моделювання й проведення ранкового кола поділилася вчитель початкової школи Олена Стенченко. Учасники майстер-класу дізналися про завдання, основні компоненти ранкового кола, отримали практичні поради щодо їх проведення.

 

Олена Гажала,
заступник директора з навчально-виховної роботи

 

 

Архів2021: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід