Моя майбутня перспектива

Відповідно до плану профорієнтаційної роботи БНВО на 2016-2017 н.р. з метою ознайомлення учнів з класифікацією професій, розвитку розумових та творчих здібностей, уміння, орієнтації їх на свідомий вибір майбутньої професії, виховання любові та поваги до людей праці, 10 жовтня 2016 року для учнів 8 класу допрофільного навчання Центру професійної освіти методист з профорієнтаційної роботи Світлана Кисіль  провела виховний захід на тему: «Моя майбутня перспектива».

В теоретичній частині заняття учнівська молодь ознайомилася із значенням праці у житті людини, видами трудової діяльності, класифікацією професій, факторами, які необхідно обов'язково враховувати при виборі майбутньої професії. Для закріплення матеріалу провели вікторину «Плутанина в професіях».

В практичній частині виконали вправу «Знайомство» з метою знайомлення з учнями, отримання навиків самопрезентації. В процесі гри «Мозковий штурм» вивчили значення професії в житті підлітка. Учні відповідали на важливі питання: «На скільки важлива професія в житті людини?» та «Хто впливає на вибір професії?». З метою отримання навичок планування, визначення життєвих пріоритетів на найближчий час виконали вправу «Моє майбутнє в моїх руках». В кінці заняття всі присутні виконали вправу-рухавка «Міняємось місцями».

 

Світлана Кисіль,
методист з профорієнтаційної роботи

 

 

 

Діяльність: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід