Над БНВО лунає вальс прощальний

Є святкових днів багато
На листках календаря,
А між ними гарне свято –
День останнього дзвінка.

27 травня 2016 року у Броварському навчально-виховному об’єднанні відбулося свято останнього дзвоника. На шкільному подвір’ї зібралися учні 1 класу ЗОШ І-ІІ ст., учні 10 класу Ліцею технологічного профілю БНВО. Ведучі урочисто запросили на шкільну лінійку випускників – 11-А та 11-Б класів Ліцею технологічного профілю БНВО та їх класних керівників. На свято останнього дзвоника - 2016 завітали почесні гості: заступник начальника управління освіти і науки Броварської міської ради Київської області – Стельмах Тамара Михайлівна, вчителі та батьки учнів закладу.

Випускників прийшли привітати на свято майбутні першокласники – вихованці Центру розвитку дитини БНВО. У подарунок дошкільнята принесли квітку, в якої 11 пелюсток  - стільки ж років старшокласники провели за шкільними партами, а ще малята подарували веселу хореографічну композицію «Професія школяр». Щирі привітання пролунали і від першокласників. Вони теж підготували у подарунок запальний «Ковбойський» танок. Школярі від випускників отримали подарунки (книжечки). До привітань долучилися і вчителі Ліцею, які крім щирих вітань підготували і музичний подарунок – пісню «А ми бажаєм вам добра».

Здавна, так уже заведено в українського народу, що ту стежину або дорогу, на яку вперше ступає дитина, освячують хлібом на вишитому рушнику. Тож у подарунок випускники отримали запашні короваї – як символ достатку, людської щедрості і милосердя.

Цей день особливо хвилюючий як для випускників, так і для їх батьків, які завжди були поруч із своїми дітьми та пліч-опліч крокували разом з ними стежками шкільного життя. Для батьків на лінійці пролунала лірична пісня «Батьки мої», під час виконання якої, випускники запросили та танець своїх батьків.

За активну життєву позицію та участь у різноманітних конкурсах випускники та учні БНВО отримали грамоти та подяки. Від адміністрації за активну участь у житті закладу подяки отримали і батьки учнів та випускників БНВО.

Завершилось свято останнього дзвоника прощальним вальсом.

 

Поплавська Вікторія Василівна,
завідуюча організаційно-масовим відділом

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід