Найбільший скарб – здоров’я

З 27 березня по 7 квітня 2023 року для здобувачів освіти Броварського ліцею № 11 були проведені заходи до Всесвітнього дня здоров’я метою яких стала підтримка здорового способу життя та підвищення настрою учнів.

Для учнів 5-9 класів були проведені танцювальні батли «Веселі танцювальні руханки». Учні були об’єднані у команди та демонстрували свої  навички у танцях під популярну музику. Це дозволило учням розвинути свої танцювальні здібності та взаємодію в команді.

Була проведена вікторина на тему здоров’я. Учні відповідали на питання з різних галузей здорового способу життя. Це дозволило поглибити свої знання про здоров’я та правильне харчування. Бесіда про гігієну, під час якої обговорювали важливість здорового способу життя та пригадали  правила гігієни та як їх дотримуватися.

Також, під час канікул для учнів 1-4 класів та їх батьків проводилися «Веселі спортивні естафети», які сприяли підвищенню настрою  та мотивації учнів до активних видів спорту. Учні брали участь в командних змаганнях, що дозволило їм взаємодіяти між собою та розвивати почуття колективізму.

Для учнів 5-9 класів на канікулах був проведений футбольний матч. Гра була цікава та напружена, і всі учасники зробили великий внесок у розвиток власної фізичної активності. Команда переможець отримала кубок, а окремі гравці - особисті нагороди.

 

 

Олена РОМАШКО,

педагог-організатор

 

Архів2023: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід