Найміцніший скарб – здоров’я

Кожна людина прагне бути здоровою, почуватися в безпеці й досягти успіху в своєму житті. Але на шляху до цього чимало перепон. Серед них ті, що не залежать від нашої волі (спадковість, екологічні проблеми, соціальні катаклізми, епідемії), і ті, які ми створюємо собі самі. Однією з найважливіших функцій освіти на сучасному етапі розвитку нашого суспільства є збереження і зміцнення здоров’я школярів. Приділяють багато уваги питанню формування здоров’я учнів та вихованців як найвищої цінності і у  Броварському навчально-виховному об’єднанні. До Всесвітнього дня здоров’я у БНВО були проведені наступні заходи:

3-7 квітня 2017 року у Центрі розвитку дитини вихователі Петрушкевич С.А. та Стенченко О.П. провели тиждень здоров’я «Я і мої друзі – лідери здоров’я».

5-7 квітня 2017 року вихователі ГПД Лаптінова І.В. та Мехед Л.Р. для учнів 1 та 2 класів ЗОШ І-ІІ ст. провели виховні бесіди на тему: «Здоров’я усьому голова».

6 квітня 2017 року вчитель біології та хімії Поплавська В.В. для учнів Ліцею технологічного профілю провела лекцію на тему: «Харчові добавки, Е-числа та їх шкідливий вплив на організм людини».

7 квітня 2017 року вчитель фізкультури Бондар М.С. для учнів 1 та 2 класів ЗОШ І-ІІ ст. і учнів 10 класу Ліцею технологічного профілю провела квест «Найміцніший скарб – здоров’я». У грі змагалися три команди: «Силачі», «Футболісти», «Олімпійці». У пошуках скарбу учасники відвідали станції: «Пізнайко», «Нехворійко», «Вітамінка», «Спортивна». Перемогу у квесті здобула команда «Футболісти».

7 квітня 2017 року до Всесвітнього дня здоров’я для учнів 1 та 2 класів ЗОШ І-ІІ ст. БНВО за кошти місцевого бюджету був облаштований спортивний майданчик.

 

Поплавська В.В.,
завідуюча організаційно-масовим відділом

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід