Найміцніший скарб – здоров’я

Здоров'я – це те, що не купиш за гроші, без чого немає щастя. З давніх-давен воно цінувалося як найдорожчий скарб, тому й шанувалося. На сучасному етапі людина, її життя і здоров’я визначаються як найвищі людські цінності, бо саме вони є показником цивілізованості суспільства, головним критерієм ефективності діяльності всіх його сфер. З огляду на це проблема формування здоров'язбережувальної компетентності в учнів є актуальною і має беззаперечне теоретичне і практичне значення. Приділяють багато уваги питанню формування здоров’я учнів та вихованців як найвищої цінності і у  Броварському навчально-виховному об’єднанні. До Всесвітнього дня здоров’я у БНВО були проведені наступні заходи:

2-4 квітня 2019 року у Центрі розвитку дитини вихователі Палюх К.М. та Петрушкевич С.А. провели заняття на тему: «Я і мої друзі – лідери здоров’я».

3 квітня 2019 року вчитель біології та хімії Поплавська В.В. для учнів 10 класу Ліцею технологічного профілю провела урок-лекцію на тему: «Спадкові хвороби та перспективи їх лікування».

3 квітня 2019 року для учнів 2 класу ЗОШ І-ІІ ст. вихователь ГПД Задорожня І.С. провела вікторину «Я – моє здоров’я – моє життя».

4 квітня 2019 року для учнів 3 класу ЗОШ І-ІІ ст. вихователь ГПД Трофімова А.М. провела тематичну виховну бесіду, в ході якої учні були поділені на дві групи для виготовлення плакатів «Здоров'я – мудрих гонорар».

5 квітня 2019 року вчитель з основ здоров’я Поплавська В.В.  для учнів 5 класу ЗОШ І-ІІ ст. провела урок-подорож «Отруйні рослини та їх вплив на здоров’я людини».

5 квітня 2019 року для учнів 4 класу ЗОШ І-ІІ ст. вихователь ГПД Птуха І.С. підготувала та провела урок-презентацію «Мій активний відпочинок».

5 квітня 2019 року для учнів 6 класу ЗОШ І-ІІ ст. вихователь ГПД  Шляхтиченко І.В. провела виховну годину «Зроби свій вибір на користь здоров'я», а також провела анкетування «Моє здоров'я».

 

Поплавська В.В.,
завідуюча організаційно-масовим відділом

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід