Наша слава не вмре, не загине…»

З метою розширення знань старшокласників про історію славного українського козацтва, Запорозької Січі, про святкування Дня Захисника України, формування переконаності у нетлінності надбань і духовних скарбів народу та їх збереження, виховання почуття національної гідності та любові до Батьківщини 13 жовтня 2016 року бібліотекар БНВО Поджара Т.А. провела бібліотечне заняття «Наша слава не вмре, не загине…» для учнів 10 класу Ліцею БНВО.

Бібліотекар ознайомила учнів з історією виникнення свята та історією створення Козацької держави на острові Хортиця.

Десятикласники взяли активну участь у вікторині «Козацькими стежками» та ознайомилися із виданнями книжкової виставки «Наша слава не вмре, не загине…».

Україна має свою багатовікову історію, своєрідну культуру, літературу. І саме період Козаччини є невід’ємною сторінкою нашого славного історичного минулого. Нам є ким пишатись і що цінувати. Саме відвага і мужність стародавніх воїнів-козаків надихала і надихає наших вояків до звершень та перемог.

Вітаємо усіх воїнів із славним святом Днем Захисника України! Нехай кожен новий день приносить в кожну сім’ю тільки мир та злагоду.

 

Поджара Т.А.,
бібліотекар БНВО

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід