Низький уклін Вам, вчителі!

Учителю! Пораднику і друже!
Ви вибрали дорогу непросту.
Ми Вам сьогодні дякуємо дуже
За Вашу працю вчительську святу!

Такими теплими словами 4 жовтня 2019 року розпочалися заняття у Броварському навчально-виховному об’єднанні. Уся шкільна родина вітала освітян з професійним святом. Школярі щирими вітаннями, жартівливими мініатюрами, піснями і танцями висловлювали свою любов та подяку вчителям за сумлінну працю, знання і турботу, які педагоги дарують своїм вихованцям кожного дня. Адже, учитель... Таке ніжне, світле слово. Воно лунає так дзвінко, як чисте джерельце, воно лине, як та провідна зірка, що осяває путь. Воно ніжне, як барвистий осінній листок, що падає додолу від найменшого подиху вітру. Але водночас це слово закликає до праці, до дії, творчого пошуку, самовизначення.

До привітань освітян приєдналася і Рада лідерів БНВО. Вони підготували «Кошик вітань». Прийшовши на роботу кожен педагог отримав свій святковий лист. А протягом дня лідери підіймали настрій учителям жартівливими «передбаченнями від астролога».

Директор Броварського навчально-виховного об’єднання Ірина Олександрівна Ткачук теж привітала педагогічний колектив із професійним святом, побажала, щоб цей навчальний рік приніс освітянам багато світлих і щасливих днів, став роком звершень і добрих справ і щоб у справах завжди був дух творення й оптимізму.

 

Поплавська Вікторія Василівна,
завідуюча організаційно-масовим відділом

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід