Новорічне свято «Пори року»

18 грудня 2019 року у філії Броварського навчально-виховного об’єднання (вул. Київська, 1) відбулося довгоочікуване свято Нового року для вихованців середньої групи «Веселка» Центру розвитку дитини.

Чотири пори року пробігають за рік, Дядечко Час зволікати не звик! Невтомний годинник, який завітав до дітлахів, кожного року святкує свої іменини. Але не всі мають змогу побувати на Новорічному святі, бо деякі бояться морозу взимку, навіть лягають спати. Тому чарівний годинник допоміг повернутися Весні-красні, а разом з нею під спів пташок закружляли веселі метелики. Час минав й години поспішали так невпинно, що ось на зміну Весні поспішило Літо красне із завзятими трудівницями – золотистими бджілками. За Літом не забарилася щедра Осінь, яку діти радо зустріли таночком з яскравими парасольками.

І нарешті біла Зима вступила у свої права, а разом з нею з веселим таночком прийшли кумедні Сніговики. Тендітна Снігуронька привітала маленьких вихованців з новорічними святами, завела малечу в святковий хоровод, звеселила їх піснями та іграми. Нікого не залишило без уваги й казкове Мишеня, символ 2020 року, ні дітей, ні батьків. Не забарився й Дідусь Мороз, який приніс дітям солодкі подаруночки, радість та багато позитивних емоцій!

Щасливого Нового року!

 

Петренко Ірина Анатоліївна,
вихователь групи «Веселка»

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід