Новорічні казки Шахризади

22 грудня 2020 року вихованці групи «Малятко» Центру розвитку дитини Броварського навчально-виховного об’єднання поринули в казкову новорічну атмосферу разом зі східними казками Шахризади.

Всім відомо, що на сході, де править Султан, Зима в гості не приходить, хоч як її не запрошують у Країну сонця та пісків. Султан, почувши з казок Шахризади про нашу Зиму, забажав побачити цю красуню, та хоч раз у житті відсвяткувати справжній Новий рік. У цьому йому допомагала його донька Жасмін зі своїм другом Аладіном, східні красуні-танцівниці. Бажання Султана виконав Джин, який скориставшись чарівною лампою, доправив володаря у засніжену Україну.

А українські дівчата зустріли Султана сумною звісткою – Зима мандрувала через засніжені ліси, але дорогою її схопили пустуни Лісовички та Мавки.

Та, як відомо, у наших героїв була чарівна лампа, яка виконувала бажання, тож злі бешкетники вмить перетворилися на добрих й відпустили Зимоньку!

Красуня Зима радо вітала Султана на українській землі й познайомила його зі своїми друзями: Новим Роком та символом 2021 року – Бичком.

Родзинкою свята були яскраві костюми та неповторні декорації.

 

Катерина Палюх,
вихователь

 

 

 

Архів2020: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід