Новорічні свята у Центрі позашкільної освіти

З 16 по 28 грудня 2016 року у гуртках Центру позашкільної освіти БНВО пройшли підсумкові передноворічні заняття. Керівники гуртків підготували для своїх вихованців: вікторини, конкурси, розваги, бесіди. На святкові заняття до своїх дітей завітали також їх батьки, які дружньо підтримували учасників конкурсної програми. Кожен вихованець Центру позашкільної освіти отримав від Броварського навчально-виховного об’єднання новорічний подарунок.

29 грудня 2016 року у актовій залі БНВО відбулося свято «Новорічні розваги біля ялинки». До гуртківців на свято завітали відьмочка, яка хотіла зірвати зустріч Нового року, листоноша, що приніс телеграму від Діда Мороза та допоміг перемогти злу силу. Із побажаннями миру, здоров’я, добра, любові, хороших оцінок всім учасникам дійства на свято прийшов Новий 2017 рік. Він прийшов не сам, а привів із собою Снігуроньку. Внучка Дідуся Мороза навчила дітей грати у веселі новорічні ігри і танцювати біля красуні-ялинки. Найжаданіший гість Новорічного свята Дід Мороз прийшов до дітей із щирими новорічними побажаннями та подарунками, а вихованці в свою чергу подарували головному герою свята вірші, пісні і танцювальні композиції.

Новий рік та Дідусь Мороз для усіх українців приносить собою не тільки веселий настрій, а й велику радість різдвяних свят. З метою ознайомлення вихованців ЦПО БНВО з традиціями та звичаями українського народу щодо проведення циклу зимових свят, було проведено народознавчу екскурсію «Різдвяні традиції моєї України». На завершення екскурсії всі учасники святкової програми дружньо виконали найголовніші пісні Різдва – колядки.

У кінці свята згідно із традиціями всі діти фотографувалися із Дідусем Морозом і Снігуркою та ділилися своїми мріями відповідно до подарунків під ялинкою у Новорічну ніч.

 

Поплавська В.В.,
завідуюча організаційно-масовим відділом 

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід