Обласний опорний заклад освіти на базі БНВО за темою "Організація професійної орієнтації дітей та учнівської молоді"

Проблема вибору професії завжди була актуальною і, тим більше, залишається такою в сучасних умовах. Тому орієнтація на певну професійну діяльність, свідомий вибір старшокласниками свого життєвого шляху є невід’ємною складовою всього навчально-виховного процесу. 28 листопада 2013 року розпочав роботу обласний опорний заклад освіти на базі Броварського навчально-виховного об’єднання Броварської міської ради з проблеми «Організація професійної орієнтації дітей та учнівської молоді».

Роботу ООЗО відкрила Гончарук Марія Петрівна, методист центру координації роботи з методичними кабінетами КОІПОПК. Вона ознайомила слухачів з метою, завданнями та змістом роботи обласного опорного закладу освіти.

Пєтушкова Лариса Антонівна, завідувач центру практичної психології і соціальної роботи КОІПОПК, познайомила слухачів з результатами моніторингу якості проведення профорієнтаційної роботи в навчальних закладах області, акцентувала увагу неузгодженні потреб регіонального ринку праці та учнів для успішного вибору професії, обговорила з учасниками проблеми, які виникають у навчальних закладах під час проведення профорієнтаційної роботи.

Сліпкань Світлана Вікторівна, заступник директора з навчально-виробничої роботи Броварського навчально-виховного об’єднання Броварської міської ради, презентувала діяльність Броварського навчально-виховного об’єднання. Під час заняття було проведено анкетування слухачів ООЗО з метою вивчення їхніх потреб, запитів і побажань.

 

Наказ "Про надання статусу обласного опорного закладу освіти"

План роботи обласного опорного закладу освіти на 2015/2016 навчальний рік

План роботи обласного опорного закладу освіти на 2014/2015 навчальний рік

План роботи обласного опорного закладу освіти на 2013/2014 навчальний рік

Інформація про досвід роботи обласного опорного закладу освіти у 2014/2015 навчальному році

Інформація про досвід роботи обласного опорного закладу освіти у 2013/2014 навчальному році

 

Заняття 1

Заняття 2

Заняття 3

Заняття 4

Заняття 5

Заняття 6

Заняття 7

Заняття 8

Заняття 9

Заняття 10

 

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід