Обов’язки та права – усьому голова

У Броварському навчально-виховному об’єднанні завершується Міжнародна акція «16 днів без насильства». Дана акція містить шістнадцятиденний період кампанії, що охоплює важливі дати, останній день акції 10 грудня - Міжнародний день прав людини.

Психологічна служба 10 та 11 грудня 2018 року, у складі практичного психолога Бондар К.С. та соціального педагога Орещенко А.І., здійснювала просвітницьку роботу в учнівському колективі навчального закладу. Мета просвітницької роботи з учнями: познайомити учнів з основними положеннями Конвенції ООН «Про права дитини», навчити правильно реалізувати свої права, виховувати в учнів поважне ставлення до власної особистості та інших.

Відповідно, з учнями Загальноосвітньої школи І ступенів, а саме: 1-А, 1-Б, 2, 3 та 4 класах були проведені просвітницькі заняття «Обов’язки та права – усьому голова». На заняттях учні згадали про власні права,  а також обов’язки.

З учнями 5 та 6 класів було проведено інтерактивне заняття «Я маю право!» спільно психологічною службою та вчителем права, історії Шляхтиченко І.В.

Учні, які взяли участь у просвітницьких заняття згадали, де і коли вони використовують власні права, а також, які обов’язки виконують вдома, в навчальному закладі і на вулиці. Учні також взяли участь у вправах та активно виконували поставленні завдання: 4 клас оформили «Дерево моїх прав та обов’язків»; 3,5,6 класів розробили стенд «Права та обов’язки учнів».

 

Бондар К.С.,
практичний психолог

 

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід