Осіння історія про те, як Гарбузик друзів шукав

Ось і завітало свято Осені до групи «Веселка» Центру  розвитку дитини БНВО (Філія за адресою вулиця Київська, 1). Красуня-Осінь прийшла не тільки з рясними дощами та золотистими листочками, спілими фруктами та достиглими овочами, але й принесла із собою подарунок – книгу, осінню історію про те, як Гарбузик друзів шукав.

Казкова історія відбувалась 4 листопада 2021 року в осінньому лісі, де Гарбузик намагався зустріти нових друзів, а саме: прудкого зайчика, кмітливого вовчика, друзів-їжачків, швидку білочку. А дівчатка-хмаринки, «поливаючи» з лієчок Гарбузика, намагались допомогти йому швидше вирости. Але, не так легко виявляється знайти справжнього друга… Казочка не лише закріпила уявлення дітей про дружбу, взаємовиручку, а й допомогла діткам зрозуміти, що дружба починається з посмішки та доброти у серці.

Яскраві костюми, філігранна гра юних артистів, ігри, співи, цікаві танцювальні постановки сприяли гарному святковому настрою та приязним дружнім товариським відносинам між дітьми, розвиткові комунікативних навичок та соціалізації.

 

Світлана Проценко,
вихователька

 

 

 

Архів2021: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід