Подорож до невідомої планети

Людина завжди прагнула пізнати незвідане. Космос – такий близький і водночас далекий – завжди вабив людей. Що там, на зірках? Наскільки вони далеко? Які за розміром? Як впливають на наше життя? Чи видно з зірок Землю? Яка Земля з космосу? Чи безмежний Всесвіт? І чи самотні ми у Всесвіті? А якщо ще десь є життя, то чи можемо ми спілкуватися? Які вони, жителі інших планет?

Не даремно так багато науково-фантастичних творів написано про відкриття таємниць космосу, і так багато вчених та інженерів присвятили своє життя пізнанню космічної далечини.

І не одразу люди зрозуміли: космос не можна підкорити, його можна тільки намагатися якомога глибше пізнати, щоб використовувати ці знання на благо – людей, природи, Землі.

Отже, темою дистанційного інтегрованого заняття в 1-Б класі ЗОШ І-ІІ ступенів БНВО з образотворчого та музичного мистецтв, предмету Я досліджую світ став космос – зірки, планети і…

Розпочали подорож у незвідану далеч  з перегляду мультфільму «Таємниця третьої планети», далі передивилися пізнавальне відео «Планети Сонячної системи», прослухали «Космічну симфонію» гурту «Спейс».

Ознайомившись з планетами Сонячної системи, розглянувши їх ближче, вирушили у  космічну експедицію. Діти працювали над створенням за уявою чи за зразком композиції «Подорож до невідомої планети» (акварельні фарби).

Роботи дітей вийшли майже космічними та фантастичними.

Фотозвіт

Макарова І.І.,
вчитель 1-Б класу

 

 

Архів2020: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід