Посвята у читачі учнів 1 класу

Книга - це могутня зброя.
Розумна, натхненна Книга

нерідко вирішує долю людини.

 В. О. Сухомлинський

Чим би ми не захоплювались у житті, на допомогу нам завжди прийдуть книги. Величезний світ – яскравий та різноманітний рине до нас із книжок.

З метою виховання любові та поваги до книг та людей, що їх створюють, бережливого ставлення до вікових надбань людства у книгах 11 жовтня 2017 року бібліотекар закладу Поджара Т.А. провела бібліотечне свято «Посвята у читачі» для учнів 1 класу Загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів БНВО.

Бібліотекар познайомила школярів із історією виникнення книг та бібліотек, розповіла про перші матеріали, з яких виготовляли книги, винайдення першого друкарського верстата та перших збирачів книжок.

Першокласники здійснили подорож-зустріч із казковими героями. В образах  казкових героїв до них завітали вихованці гуртка «Дивослово», учні 5 класу Загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів БНВО: Червона Шапочка, Незнайко, Буратіно та Мальвіна, які передали привіт від казкових героїв, загадавши їм загадки про казки, та пограли в ігри. Учні продемонстрували у відповідь свої знання про книги, декламуючи вірші відомих поетів.

На завершення свята всі першокласники заприсяглися дотримуватися правил користування книгами та отримали від казкових персонажів яскраві «Читацькі квитки» із правилами збереження книг.

Вітаємо з поповненням нашу дружню читацьку родину!

 

Поджара Т.А.,
бібліотекар БНВО

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід