Посієш учинок – виросте характер

Посієш думку – пожнеш вчинок,
посієш вчинок – пожнеш звичку,
посієш звичку – пожнеш характер,
посієш характер – пожнеш долю …».

17 лютого 2016 року для вихованців Центру позашкільної освіти БНВО завідуюча організаційно-масовим відділом Поплавська В.В. провела заняття «Доброта врятує світ», присвячене Дню спонтанного прояву доброти.

Під час зустрічі діти ознайомилися із різними проявами доброти, переконалися, що добрі справи можна і потрібно робити кожен день і не тільки словом, а ще й ділом. За допомогою підібраних вправ, які пройшли в ігровій формі, діти спробували у кожну буденну для них справу, чи то вдома, чи то в школі вносити частинки доброти. На занятті вихованці потренувалися підкріплювати хороші справи добрими та щирими словами.

Під кінець заняття гуртківці разом із Вікторією Василівною прийшли до висновку, що вчитися робити добро, яке завжди приносить радість, потрібно ще змалку, тому що дитячі вчинки, які, повторюючись, стають звичними, закріплюються в рисах характеру, і в майбутньому становлять його сутність, впливаючи на становище людини в суспільному житті й на ставлення до неї інших людей.

 Виховання добрих, чуйних, милосердних, чесних громадян нашої держави – це одне із основних завдань, які перед собою ставлять педагоги БНВО.

 

Поплавська Вікторія Василівна,
завідуюча організаційно-масовим відділом 

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід