Проведення Олімпійського тижня У Броварському навчально-виховному об’єднанні

З метою популяризації олімпійського руху, розвитку фізичної культури і масового спорту серед учнів та з нагоди Дня фізичної культури та спорту у Броварському навчально-виховному об’єднанні з 9 по 16 вересня 2016 року пройшов Олімпійський тиждень.

У рамках тижня проводились наступні заходи:

У бібліотеці закладу бібліотекарем Поджарою Т.А. була організована та проведена тематична виставка художньої публіцистичної літератури, періодичної преси, присвячена Олімпійському рухові в Україні «Україна та Олімпійські ігри». Виставку відвідали учні молодшого шкільного віку та старшокласники Ліцею технологічного профілю БНВО. В кінці виставки учні взяли активну участь у вікторині «Молодь за здоровий спосіб життя».

Протягом тижня з метою пропаганди здорового способу життя, поширення ідей олімпізму, залучення учнів до активних занять фізичною культурою та спортом класні керівники закладу провели тематичні виховні бесіди.

З 9 по 16 вересня 2016 року у 1 та 2 класах ЗОШ І-ІІ ступенів класними керівниками були оформленні  виставки дитячих малюнків на олімпійську тематику.

14 вересня 2016 року для учнів першого та другого класів ЗОШ I-II ст. БНВО було проведено учителем фізичної культури Бондар М.С. Олімпійський урок «Здорова дитина – здорова нація».

Учні БНВО цей Олімпійський тиждень запам’ятають надовго, адже отримали безліч емоцій, позитивних вражень та переконалися, що олімпійськими чемпіонами стають лише ті, які кожного дня прикладають максимум зусиль для здійснення поставлених завдань. І як результат багаторічної роботи – міцне здоров’я та олімпійські нагороди.

 

Поплавська В.В.,
завідуюча організаційно-масовим відділом

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід