Проведення Олімпійського тижня у Броварському навчально-виховному об’єднанні

Відповідно до плану роботи організаційно масового відділу БНВО про проведення Олімпійського тижня – 2019 та з метою пропаганди здорового способу життя, популяризації олімпійського руху, розвитку фізичної культури і масового спорту серед учнів, виховання почуття патріотизму, гордості за успіхи українських спортсменів та з нагоди Дня фізичної культури та спорту у Броварському навчально-виховному об’єднанні з 09 по 17 вересня 2019 року пройшов Олімпійський тиждень. У рамках тижня проводились наступні заходи:

  • Протягом тижня класні керівники провели Олімпійські класні години, на яких ознайомили учнів із історією, символікою, присягою Олімпійських ігор. Провели вікторини, організували в кабінетах з творчих робіт школярів молодших класів виставки малюнків «Спорт в житті людини».
  • 12-14 вересня 2019 року класовод 1-Б класу Трофімова А.М. та вчитель фізичної культури Зубченко Л.В. для учнів 1-Б та 5 класу ЗОШ І-ІІ ступенів БНВО провели «Олімпійські уроки», які були насичені різними естафетами, змаганнями на швидкість, вправність, силу, кмітливість, згуртованість.
  • 11-13 вересня 2019 класні керівники 1-6 класів ЗОШ І-ІІ ст. БНВО провели презентації «Чемпіони серед нас». Учні з нетерпінням чекали хвилюючого моменту, щоб продемонструвати свої спортивні досягнення однокласникам – це медалі, кубки, грамоти, дипломи.
  • 17 вересня 2019 року для учнів 1-5 класів ЗОШ І-ІІ ст. була організована зустріч з майстром спорту Міжнародного класу Ломенком Олегом Володимировичем. Під час зустрічі Олег Володимирович наголосив, що спорт відіграє важливу роль для формування здоров’я учня. Тому обов’язково потрібно відвідувати якийсь спортивний гурток чи секцію. На зустріч з учнями майстер спорту прийшов не сам, а з вихованцями гуртка ушу, учнями 2-5 класів ЗОШ І-ІІ ст. БНВО, які займаються у тренера вже не один рік. Для однокласників юні спортсмени продемонстрували комплекс вправ з ушу. Олег Володимирович теж показав невеликий майстер-клас із найскладніших вправ з ушу.

Учні БНВО цей Олімпійський тиждень запам’ятають надовго, адже отримали безліч емоцій, позитивних вражень та переконалися, що олімпійськими чемпіонами стають лише ті, які кожного дня прикладають максимум зусиль для здійснення поставлених завдань. І як результат багаторічної роботи – міцне здоров’я та олімпійські нагороди.

 

Поплавська В.В.,
завідуюча організаційно-масовим відділом

 

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід