Проведення спортивних розваг «Веселі старти» до Дня фізичної культури і спорту

Серед життєвих цінностей сучасної людини перше місце посідає цінність життя і здоров’я. Останніми десятиліттями світова наука зараховує проблему здоров’я, в широкому розумінні цього поняття, до кола глобальних проблем, розв’язання яких зумовлює характеристики майбутнього розвитку людства. Саме тому до основних цілей педагоги БНВО поставили оновлений погляд на питання виховання філософії здоров’я особистості, здатної до самопізнання, творчості, самовдосконалення, вихованої на основі свідомого ставлення до свого здоров’я і здоров’я інших як до найвищої соціальної цінності.

9 вересня 2016 року до Дня фізичної культури і спорту вчитель фізкультури Бондар М.С. для учнів 1 та 2 класів ЗОШ І-ІІ ступенів БНВО провела спортивні розваги «Веселі старти».

Під час розваг діти визначали значення фізичної культури для зміцнення їхнього здоров’я у подальшому житті. Найбільше школярам сподобалися естафети. Вони змагалися із задоволенням, емоційно вболіваючи за свою команду і один за одного.

У змаганнях між першокласниками взяли участь дві команди «Ромашка» та «Бджілка». Перемогу виборола із відривом у 1 бал команда «Ромашка». У другокласників вже більше досвіду у спортивних поєдинках. Між командами-учасницями «Блискавка» та «Number 1» відчувалася більша напруга і просто так віддавати перемогу суперникам ніхто не хотів. Але змагання є змагання і перемогу отримала команда «Блискавка».           

Вітаємо переможців. І бажаємо всім учасникам спортивних розваг міцного здоров’я.

 

Поплавська Вікторія,
завідуюча  організаційно-масовим відділом

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід