Професія «Кондитер». Основи відкриття власної кондитерської справи

Відповідно до плану профорієнтаційної роботи БНВО на 2017/2018 н.р. 02 березня 2018 року для учнів 5 класу Загальноосвітньої школи І-ІІ ст. керівник гуртка Орещенко А.І. провела виховну годину з елементами профорієнтації на тему: «Професія «Кондитер. Основи відкриття власної кондитерської справи» з метою формування в учнів свідомого ставлення до вибору майбутньої професії, навчання аргументовано висловлювати власну думку, на практиці застосовувати свої теоретичні знання, виховання впевненості в своїх можливостях, поваги до обраної професії, культури спілкування.

 

А.І.Орещенко,
керівник гуртка "Юні кондитери"

 

 

Діяльність: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід