Професії здоров’я

19 жовтня 2017 року відповідно до плану профорієнтаційної роботи та в рамках проведення акції «За здорове життя» методист з профорієнтаційної роботи Кисіль С.В. провела інформаційну годину на тему: «Професії здоров’я» з метою ознайомлення учнів про професії здоров’я, розвитку логічного мислення, пам’яті, виховання поваги до людей праці та бажання здобувати знання для учнів 3 класу ЗОШ I-II ст.

Світлана Володимирівна повідомила про те, що вибір професії є вдалим тоді, коли праця приносить людині задоволення. Це означає, що вона відповідає фізичним та духовним здібностям людини, її психологічним особливостям, стану здоров'я, інтересам, знанням та умінням. Здоров'я і трудова діяльність людини взаємопов'язані, вони обумовлюють один одного.

Таким чином, потрібно обирати професію, що максимально відповідає стану здоров'я. Необхідно враховувати вимоги, які висуває до організму майбутня професія, власний стан здоров'я і можливий вплив (позитивний чи негативний) на нього виробничих факторів. Трудова діяльність повинна не тільки не поглиблювати ті відхилення у стані здоров'я, що вже є, а й сприяти їх коригуванню.

 

Світлана Кисіль,
методист з профорієнтаційної роботи

 

 

Діяльність: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід