Профорієнтаційні заняття в гуртках Центру позашкільної освіти

Відповідно до плану профорієнтаційної роботи Броварського навчально-виховного об’єднання в I півріччі 2017/2018 н.р. в гуртках «Дизайн і технології» та «Майстерня подарунків», керівник Чернецька Наталія Віталіївна, були проведені наступні заняття.

В гуртку «Дизайн і технології» для учнів 1 класу було проведено заняття «Види праці в іграшковому світі професій» (вересень).

Знайомство із класифікацією професій,  із професіями різних типів (людина-людина, людина-техніка, людина-природа, людина-художній образ). Практичне виконання рухомих іграшок із зображенням різноманітних професій.)

В гуртку «Дизайн і технології» для учнів 2 класу було проведено заняття «Знайомство із фахівцями професій, пов’язаних із вирощуванням та доглядом за рослинами» (жовтень).

Заняття-знайомство із фахівцями професій, пов’язаних із вирощуванням та доглядом за рослинами, за тваринами; основні моменти догляду за кімнатними рослинами. Пошук нових ідей, фантазування. Практичне виконання об’ємної кольорової квітки, виконання об’ємної фігури мишки.

В гуртку «Дизайн і технології» для учнів 3 класу було проведено заняття «Культура зовнішності людини. Одяг фахівців різних професій»  (листопад).

Заняття-огляд одягу фахівців різних професій. Національний одяг. Українське вбрання. Майстер-клас «Український вінок з модульного оригамі».

В гуртку «Майстерня подарунків» для вихованців було проведено заняття «Знайомство із професією дизайнера. Декорування приміщення до Нового року» (грудень).

Заняття-знайомство із професією дизайнера, дизайнера-оформлювача, пошук нових ідей, фантазування, вміння знаходити нові ідеї та реалізація творчих здібностей. Вирізування сніжинок на вікна, балерин у спідничках, витинання ялинок, будинків, виготовлення новорічних масок.

Чернецька Н. В.,
керівник гуртків «Дизайн і технології», «Майстерня подарунків»

 

 

Діяльність: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід