Про організацію та проведення Різдвяно-новорічних свят

20-22 грудня 2023 року в Броварському ліцеї № 11 проводилися захоплюючі та веселі Різдвяно-Новорічні свята для учнів молодших класів.

Особливим подарунком для учнів 2х класів стала вистава «Снігова королева», яку представили талановиті учні 6 класу, під керівництвом Бабенко Тетяни Олександрівни. Новорічні декорації та костюми героїв створили казкову атмосферу, а вистава викликала емоції та захоплення серед малечі.

Учні 1-2 класів підготували новорічні  вітання для батьків. Після  виступів учнів на свято завітали чарівні гості:Зимушка-Зима та весела Кікімора. Вони проводили конкурси та забави, танцювали і співали  не тільки з дітьми, а ще й долучали батьків. В кінці свят спільний хоровод з батьками та подарунки ще більше покращив настрій у всіх присутніх.

Для учнів 3-4класів був організований новорічний квест «Хто сховав подарунки?». Організаторами та ведучими святкового квесту виступили Сніговичок та Бджілка. Учасники були поділені на дві команди, які виконували різноманітні завдання, а саме співали, вітали, грали в сніжки, складали слова, наряджали ялинку та змагалися в танцювальних батлах. За кожне виконане завдання вони отримували  літери, з яких склали слово та дізналися в кого їх подарунки.

На Новорічні свята у садочку теж завітали казкові герої. Вони веселилися з дітками, танцювали та збирали сніжки, влаштували хоровод, подарувавши святковий настрій та незабутні враження. А подарунки усім малятам  наприкінці свята роздав св. Миколай.

Ці святкові дні в ліцеї стали чудовим способом об’єднати учнів, вчителів та батьків у спільному святковому дусі, наповненому радістю та веселими моментами. Всі учасники заходів отримали найкращі враження від цих свят, які залишаться у пам’яті на довгий час.

 

Олена Ромашко, педагог-організатор

Архів2023: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід