Про проведення заходів з питань психічного здоров’я та способи піклування про нього

У період з 3 по 7 червня 2024 року психологічною службою для вихованців, які відвідують заклад у літній період було проведено заходи на тему «Поняття ментального здоров’я та способи піклування про нього». На заняттях дітям ще раз розкрили поняття «ментальне здоров‘я». За допомогою педагогічних прийомів закріпили це поняття.

В рамках цього заходу практичний психолог Іванна Шкурай проводила психологічні вправи на згуртованість  «Коло дружби», які були спрямовані на актуалізацію у дітей гармонійного світосприйняття та встановлення позитивних стосунків. Дітям було запропоновано презентувати біля дошки свої асоціації на тему «Дружба». Вони зацікавлено розповідали про результат своєї роботи і всі виявили бажання забрати напам’ять свої напрацювання.

Соціальний педагог Тетяна Кучерява проводила вправи на розвиток толерантності «П‘ять добрих слів». Діти закріпили знання про компоненти толерантності, показали значимість толерантності під час взаємодії з іншими та вдосконалили вміння толерантного спілкування.

В цілому діти були дуже активні, позитивно налаштовані, вільно знаходили спільну. Атмосфера заходів виявилася творчою та продуктивною!

 

Психологічна служба

Архів2024: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід