Розпочато підготовку по проведенню міської конкурсно-розважальної програми для старшокласників «Капітан і Попелюшка – шлях до успіху-2017»

27 січня 2017 року у Броварському навчально-виховному об’єднанні відбулася нарада, в якій взяли участь методист науково-методичного центру управління освіти і науки Броварської міської ради Т.Ф.Пасічна, учасники конкурсу та відповідальні особи за їх підготовку від загальноосвітніх навчальних закладів.

Заступник директора з навчально-виховної роботи Гажала О.А., заввідділом організаційно-масової роботи Поплавська В.В. представили до обговорення методичні рекомендації та познайомили з особливостями проведення міської конкурсно-розважальної програми «Капітан і Попелюшка – шлях до успіху-2017».

Також було узгоджено графік проведення репетицій – вівторок, четвер – 1600.

Участь у конкурсній програмі дає можливість учасникам втілити творчі задуми, проявити  акторську майстерність та рівень ерудиції. Тож бажаємо всім успіху!

Інформаційно-методичні рекомендації щодо проведення міського конкурсу для старшокласників «Капітан і Попелюшка – шлях до успіху» - 2017

 

Поплавська В.В.,
завідуюча організаційно-масовим відділом

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід