Різдвяно-новорічні свята

 Різдво та новорічні свята – одні з найважливіших свят для кожного, а особливо для дитини! Цих свят чекають, бо вірять, що з кожним може трапитися диво, на яке ти чекаєш!  Ці свята відзначають всією сім'єю, родиною, з друзями та знайомими, з подарунками та сюрпризами.

Учні 3-А класу святкували ці свята дружньою класною родиною!

19 грудня 2023 року  для них було організовано поїздку до Київського Планетарію, де вони мали змогу святкувати «Космічний Новий рік. Динозаври: подорож у часі» з улюбленими героями. Особливістю новорічної програми стало те, що унікальне поєднання тематичних подій у форматі повнокупольних фільмів Київського Планетарію з розважально-театральними перформансами на новорічну тематику, зробили дитячий відпочинок справжньою казкою! Програма включала три дійства, які чергувалися між собою сценарійно, доповнюючи одне одного. Завдяки локаційним та технічним можливостям Планетарію святкові дійства проходили і у фантастичному просторі фойє, і у серці Планетарію – Зоряній Залі, яка стала «Новорічним космічним порталом Надії, Добра, Віри в найкраще». Саме тут третьокласники  поринули в дивовижні пригоди героїв повнокупольних фільмів в форматі 360° з ефектом 3D, чарівно переміщуючись в «гравітаційний простір унікальної космічної ялинки для участі в захопливій «Новорічній космічній дискотеці».

А вже 22 грудня 2023 року, в останній навчальний день, для дітей було організовано розважально-конкурсну програму «Піжама паті». Тут дитячим можливостям не було меж: цікаві представлення власної піжами біля ялинки, танцювально-пісенні конкурси, конкурси з новорічними шкарпетками, перегляд новорічного мультфільму і обов’язкове чаювання у дружньому колі із запашним імбирним печивом!

 

 

Валентина Вальченко, вчитель 

Архів2023: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід