Рік новий зустрінемо разом

Наближається свято і все частіше звучать ці вітання, і в душі оживає казка. Та давня-давня, коли ти був маленьким і чекав на Діда Мороза. Чекав з таким трепетом і надією, що довго не засинав, а сподівався хоч краєчком ока побачити його, сказати йому добре слово за подарунки, які на ранок будуть обов’язково під зеленою пахучою ялинкою...

Проходять роки, а та давня казка залишилася з нами на все життя. І, будучи вже дорослими, ми так само чекаємо новорічного дива, яке повинно статися в цю чарівну і казкову ніч. Так добре, коли це диво все ж стається. Хоч на одну мить свято Нового року повертає нас у чарівну казку, повертає в пору дитинства і юності, до тих дивних і неповторних хвилин щастя, яке ми вже колись відчували. І кожного Нового року ми знову і знову чекаємо дива, неповторної казки. Ця неповторна дивна казка завітала до вихованців Центру розвитку дитини та їх батьків 22 грудня 2015 року.

Тендітна Снігуронька вітала вихованців з новорічними святами, завела малечу у вирій хороводу, веселила їх піснями та іграми.

Не забарилися на гостину Дідусь Мороз  і Мішечок з гостинцями. Нікого не залишив без уваги казковий дідусь: ні дітей, ні батьків, ні працівників закладу, для кожного знайшов гарне слівце, а з торбини дістав довгоочікуваний подарунок.

Дуже приємно, що новорічні ранки у Центрі розвитку дитини були теплими, затишними, щирими. То ж хай у кожного з нас буде Новий рік щасливим і радісним, наповнений по самі вінця щастям,  казкою і надією.

 

Вальченко В.О.,
методист з дошкільної освіти

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід