Свято «Під вітрилами творчості-2018»

Творчість… Саме вона надихає нас, робить щасливішими, відкриває новий, зовсім інший світ. А коли мова йде про дітей, їх працю та здобутки на мистецькій ниві, то тут вихованцям Центру позашкільної освіти Броварського навчально-виховного об’єднання може позаздрити будь-хто. 

Підсумком нелегкої, але плідної праці дітей та їх педагогів в Центрі позашкільної освіти Броварського навчально-виховного об’єднання стала святкова церемонія нагородження «Під вітрилами творчості-2018», яка відбулася в фойє міського культурного центру «Прометей» 22 травня 2018 року.

Для гостей заходу була організована виставка декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва, на якій були представлені кращі роботи вихованців.

Церемонію нагородження з вітальним словом відкрила Олена Анатоліївна Гажала, заступник директора з навчально-виховної роботи. Привітала педагогів із закінченням навчального року, а дітям та їх батькам побажала подальших успіхів та творчих  злетів.

Подяками БНВО були нагороджені  найталановитіші діти.

Вихованці гуртків декоративно-ужиткового мистецтва:

  • «Чарівні прикраси», керівник Матвєєва Л.В.
  • «Майстерня подарунків», керівник Чернецька Н.В.
  • «Смарагдова скарбничка», керівник Шевченко І.М.

Вихованці гуртків образотворчого мистецтва:

  • «Розфарбований світ», керівник Карпуніна О.О.
  •  «Чарівні фарби», керівник Бєлановська О.М.
  • «Веселий пензлик», керівник Знатнова О.В.
  • «Палітра», керівник Борисенко Л.М.

Вихованці гуртка гуманітарного напряму:

  • «Англійська мова», керівник Ящук А.К.

Обдаровані діти – це майбутній капітал держави. Тож з впевненістю можна сказати, що наші діти обов’язково внесуть і свою часточку таланту в розбудову незалежної України.   

Вітаємо усіх із успішним завершенням творчого навчального року! Зичимо вдалих стартів, щасливих починань, нових здобутків!

Презентація гуртків Центру позашкільної освіти БНВО

 

Чернецька Н.В.,
завідуюча художньо-естетичним відділом

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід