Свято Миколая у Броварському навчально-виховному об’єднанні

15 грудня 2016 року в актовій залі БНВО відбулося родинне свято «Ой, хто, хто Миколая любить» до Дня Святого Миколая, адже саме в цей день парафіяни православної церкви відзначають День Святого Миколая – покровителя всіх мандрівників і дітей. Свято вважається одним із найбільш шанованих у православному світі. Здавна Микола Угодник вважався захисником всіх дітей і напередодні цього свята Миколай приносить усім слухняним дітям подарунки, а неслухняні повинні виправитися і чекати на подарунки аж на наступний рік.

Вихованці Центру позашкільної освіти художньо-естетичного відділу підготували для Миколая свої творчі вокальні подарунки. На святі виступили: вокально-естрадний колектив «Успіх» (керівник Мельник Г.А.), вокальний колектив «Струмочок» (керівник Пучкова О.І.), вокальний гурток «Дзвоники», (керівник Крачун Т.О.), вихованка гуртка «Майстерня подарунків» (керівник Чернецька Н.В.), вихованці літературного гуртка «Дивослово»  підготували театральну міні-виставу «Миколай іде до нас». Ведучими свята були вихованці літературного гуртка «Дивослово» Полозук Ірина та Юхимович Юлія.

До дітей на свято завітав і сам Святий Миколай, який разом із ангелами повіншував всіх малят зі святом, побажав міцного здоров’я, добра, радості, вірних друзів, достатку у родинах та здійснення заповітних мрій.

 

Поплавська В.В.,
завідуюча організаційно-масовим відділом

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід