Свято Першого дзвоника

Відчуття, які виникають на початку вересня, не можливо порівняти ні з якими іншими відчуттями з дитинства. Адже кожного року українська громадськість відзначає 1 вересня – День знань – день початку нового начального року.

2 вересня 2019 року в Броварському навчально-виховному об’єднанні відбулося свято Першого Дзвоника.

Директор, Ірина Олександрівна Ткачук, привітала всіх зі святом та побажала учням, батькам та педагогам міцного здоров’я, успіхів, натхнення та мирного неба над головою.

До святкування у Броварському навчально-виховному об’єднанні уже кілька років поспіль підходять креативно, замість довгих лінійок для першокласників було проведено квест шкільними станціями. На станціях «Читалія», «Професіоляндія», «Спортивна», «Патріотична», «Творча майстерня» учнів чекали усміхнені вчителі та керівники гуртків. Після проходження всіх станцій квесту першокласники отримували квиток на свій перший урок.

Крім того, для учнів початкової, середньої та старшої школи були проведені цікаві інтерактивні уроки на теми: «Україна – моя Батьківщина» (1-А клас), «Перший раз у перший клас» (1-Б клас), «Скарби України» (2-А клас), «Дружити треба вміти» (2-Б клас), «Добре тому жити, хто вміє дружити» (3 клас), «Діти об’єднують Україну» (4 клас), «Хай еталоном буде чиста совість» (5 клас), «Природа не храм, а майстерня, і людина в ній – працівник, а не руйнівна сила» (6 клас), «Що означає бути лідером у сучасній Україні?» (7 клас), «Людина серед людей» (11 клас). Учні мали можливість висловити свої думки, емоції та поділитися своїм внутрішнім світом.

 

Шляхтиченко І.В.,
педагог-організатор

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід