Семінар-практикум «Професійна орієнтація старшокласників за Європейською методикою «Маgellano Університет».

27 січня 2016 року на базі Броварського навчально-виховного об’єднання Броварської міської ради було проведено семінар-практикум директорів, заступників директорів з виховної роботи та практичних психологів загальноосвітніх навчальних закладів м.Бровари з теми: «Професійна орієнтація старшокласників за Європейською методикою «Маgellano Університет».

З вітальним словом до педагогів звернулись Мартенко О.О, завідуюча науково-методичним центром управління освіти і науки Броварської міської ради та Ткачук І.О., директор Броварського навчально-виховного об’єднання. На семінарі-практикуму також були присутні: Нечай О.В., Пасічна Т.Ф. – методисти науково-методичного центру управління освіти і науки Броварської міської ради.

Розпочався семінар-практикум з презентації проекту «Моя кар’єра», в рамках якого було розроблено портал із профорієнтації для молоді, який презентувала Софія Ощебська, координатор програм із зайнятості та громадського залучення молоді, Програма Розвитку ООН в Україні.

Досвідом роботи щодо застосування профорієнтаційних методик по формуванню готовності учнів до свідомого вибору і оволодіння майбутньої професії в БНВО поділилась Сліпкань С.В., заступник директора з навчально-виробничої роботи.

Кисіль С.В., методист з профорієнтаційної роботи БНВО, ознайомила заступників директорів з виховної роботи та практичних психологів з методикою та перевагами тестування «Маgellano Університет» та провела з ними пробне Інтернет-тестування.

Завершився семінар-практикум ухваленням рекомендацій за результатами роботи та розглядом плану заходів на використання тесту за Європейською методикою «Маgellano Університет» у загальноосвітніх навчальних закладах м.Бровари.

 

Сліпкань С.В.,
заступник директора з навчально-виробничої роботи

 

 

Діяльність: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід