Сильна родина – міцна країна

Щороку в другу неділю травня ми традиційно святкуємо День матері, а 15 травня весь світ відзначає Міжнародний День сім’ї. Ці свята народилися з безмежної любові і вдячності до тих, хто дав нам життя.

Тож з нагоди відзначення Міжнародного дня сім’ї з 11 по 14 травня 2021 року у Броварському навчально-виховному об’єднанні проводились різноманітні виховні заходи.

Для вихованців Центру розвитку дитини вихователі провели інтегровані заняття «Мама, тато, я – ми одна сім’я», «Що таке сім’я, а що таке родина?».

Вихователі груп продовженого дня 1-4 класів ЗОШ І-ІІ ступенів БНВО проводили бесіди, години спілкування, усні журнали на теми «З родини починається життя людини», «Моя підтримка», «Моя сім’я – моє багатство», «Традиції моєї родини». Учні малювали малюнки, робили вітальні листівки та з гордістю описували свої сім’ї.

Класні керівники 5-8 класів реалізовували проєкти «Моя родина – щасливі моменти», учні розповідали про найкращі та найнезабутніші моменти із життя їх родин.

З сім’ї починається життя людини. Сім’я – джерело любові, поваги, солідарності та прихильності, то, на чому будується будь-яке цивілізоване суспільство, без чого не може існувати людина. Благополуччя родини – ось мірило розвитку і прогресу країни.

Бажаємо усім сімейного затишку та благополуччя!

 

Ірина Шляхтиченко,
педагог-організатор

 

 

 

Архів2021: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід