Скажемо СНІДу – ні!

1 грудня 2017 року з метою профілактики та підвищення рівня обізнаності учнів про ВІЛ-інфекцію, ознайомлення з шляхами захворювання, ознаками і профілактикою СНІДу, виховання почуття відповідальності за своє здоров’я та здоров’я інших людей для учнів ЗОШ І-ІІ ст. та старшокласників Ліцею технологічного профілю БНВО було проведено виховні бесіди на тему: «Скажемо СНІДу – ні!», «Молодь проти СНІДу», «СНІД – смертельна загроза людству» присвячених Міжнародному Дню боротьби зі СНІДом.

Україна продовжує займати одне з провідних місць за темпами зростання епідемії ВІЛ/СНІД. Проблеми ВІЛ/СНІДу є не тільки медичними, а головним чином соціальними і духовними.

1 грудня відзначається Всесвітній день боротьби зі СНІДом. Цей день дає можливість дізнатися та ще і ще раз нагадати всьому світові про факти ВІЛ-інфекції та втілити знання в практику. Якщо люди розуміють, як передається ВІЛ-інфекція, як їй можна запобігти і усвідомлюють сьогоднішню реальність життя з ВІЛ – вони можуть за допомогою цих знань піклуватися про власне здоров’я і здоров’я інших і допомогти тим, хто живе з ВІЛ.

 

Поплавська В.В.,
завідуюча організаційно-масовим відділом

 

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід