Скажи «НІ!» шкідливим звичкам

Педагоги та батьки прагнуть допомогти своїм учням та дітям  стати мудрими, освіченими, творчими, відповідальними та зрілими людьми. Проте все частіше і все раніше, на жаль, підлітки стикаються з проблемами, ставлять цим під загрозу свої життя. Мабуть, найсерйознішою з цих проблем є алкоголізм, наркоманія, тютюнопаління. Згадаймо відомий вислів: «Природа не терпить порожнечі». Коли молода людина не має мрій, планів її порожнє життя стає сприятливим ґрунтом для тих, кому вигідно нав’язати їй деструктивні моделі поведінки.

З 14 по 21 травня 2021 року з метою створення умов для аналізу власного ставлення до паління, алкоголю та наркотичних речовин, соціальним педагогом Мариною Ткаченко для здобувачів освіти 5-8 класів проводились інформаційні бесіди та опитування на тему «Шкідливі звички».

Шкідливі звички руйнують волю і здоров’я, знижують працездатність, скорочують тривалість життя. Вирватися з полону шкідливих звичок дуже важко. Значно легше в нього не потрапити. І це залежить від вас, вашої волі, ваших переконань, вашого світогляду.

 

 

Марина Ткаченко,
соціальний педагог

 

 

Архів2021: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід