Сузір’я дитячої творчості

Творча дитина всміхнулась мені
Ми із дитинства усі на землі,
Не чарівник, а ми разом із вами
Робимо диво своїми руками!

 

22 травня 2018 року у МКЦ «Прометей» пройшов звітний концерт вихованців Центру позашкільної освіти Броварського навчально-виховного об’єднання «Сузір’я дитячої творчості».

У святковій концертній програмі свої творчі здобутки презентували вихованці Театру хореографічного мистецтва «My dance» (керівник Шихабутдінова Світлана Миколаївна), а також юні артисти вокальних колективів «Дзвоники» (керівник Крачун Тетяна Олександрівна) та «Струмочок» (керівник Пучкова Олександра Іллівна).

На святі були присутні почесні гості: спеціаліст відділу дошкільних, позашкільних закладів, виховної роботи управління освіти і науки Броварської міської ради – Світлана Анатоліївна Листопад, головний викладач циклової комісії музики і хореографії, викладач дисципліни «Народно-сценічний танець» Університетського коледжу Київського університету імені Бориса Грінченка – Долматова Катерина Миколаївна, а також батьки, рідні та друзі вихованців Центру позашкільної освіти Броварського навчально-виховного об’єднання.

Вже стало доброю традицією на підсумковому святі відзначати подяками творчих керівників та найстаранніших вихованців колективів. Виконуюча обов’язки директора Броварського навчально-виховного об’єднання Гажала Олена Анатоліївна привітала усіх із святом, подякувала педагогам за високий професіоналізм, батькам за допомогу та активну участь у житті закладу, а дітям за яскраві виступи.

Гості та батьки звітного свята «Сузір’я дитячої творчості» отримали море позитивних емоцій та вражень від зустрічі із прекрасним світом дитячих фантазій. А ще переконалися у тому, що у Центрі позашкільної освіти БНВО кожна дитина може проявити та розвивати свої здібності і таланти.

Особлива цінність звітних свят полягає в тому, що вони допомагають вихованцю реалізувати все найкраще, що в ньому є, а також викликають позитивні емоційні переживання та створюють унікальну систему творчої взаємодії дітей і дорослих; відкривають дітям простір для творчості, народжують в їх душі світлі почуття, шляхетні прояви, виховують уміння жити в колективі, духовно збагачують розум та серце.

 

Завідуюча відділом організаційно-масової роботи
Поплавська Вікторія Василівна

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід