Творчі майстер-класи до Хелловіна

Halloween – одне з найпопулярніших свят у всьому світі, все частіше воно набирає обертів у містах та містечках нашої країни. Під час осінніх канікул, у переддень Хелловіна, керівники гуртків Центру позашкільної освіти БНВО провели для своїх вихованців цікаві майстер-класи.

Вихованці гуртка «Чарівний завиток» (керівник Наталія Шарик) виготовили яскраві гарбузики з повітряних кульок. Вихованці гуртка «Чарівні прикраси» (керівник Лілія Матвєєва) зробили яскраві брошки  з фетру та фоамірану. Юні художники з гуртка «Розфарбований світ» (керівник Олена Карпуніна) намалювали традиційний святковий гарбуз – «Ліхтар Джека». 

Учасники майстер-класу з «Lego-конструювання» (керівник Оксана Маркіна) дізналися про історію свята та традиції його святкування, зробили світлини в креативно облаштованій фотозоні. Діти конструювали моделі «Обережний павучок», програмували їх та презентували свої роботи.

«Свято криється в дрібницях» – під таким гаслом ретельно готувалися та святкували вихованці гуртка «Чарівні фарби» (керівник Олена Бєлановська). Навчальний кабінет перетворився у справжню квест-кімнату, де у кожному куточку ховалися сюрпризи! Таке свято запам’ятається на довго.

Зичимо всім гарного настрою!

 

Олена Гажала,
заступник директора з НВР

 

 

 

 

Архів2021: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід