Тиждень безпеки дорожнього руху «Увага! Діти»

Життя – це найдорожчий скарб. Та в дитинстві ми не розуміємо, що ним треба дорожити і здоров'я берегти. В цей час майбутнє уявляється безхмарним, а життя – безкінечним. Та насправді це не так, мить – і яскраві фарби радості змінюються на сумні відтінки біди. А щоб цього не сталося, потрібні знання і вміння, як діяти в тій чи іншій ситуації, і, головне, чітко їх дотримуватись. Тому 16-24 вересня 2019 року в Броварському навчально-виховному об’єднанні проводився тиждень безпеки дорожнього руху «Увага! Діти!», метою якого була профілактика дорожньо-транспортного травматизму за участю дітей та усвідомлення необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки на дорозі.

В рамках тижня вихователями Центру розвитку дитини, класними керівниками ЗОШ І-ІІ ступенів, вихователями ГПД, вчителем основ здоров’я були проведені різноманітні заходи: тематичні уроки «Моя дорога до школи», «Безпека на дорозі», «Види ДТП. Поведінка пасажира під час ДТП», «Перехід багатосмугової дороги», бесіди «Азбука дорожньої безпеки», «Коли вирушаєш в путь – завжди обережним будь!», вікторини «Безпека руху успішних людей», гра «Поле чудес «Руху правила єдині», гра-подорож «У країні дорожніх знаків», години спілкування «Безпека дорожнього руху – це життя!» виховні години «Учасники дорожнього руху та умови безпеки пішоходів», «Правила для пішоходів». Всі заходи проводились із використанням тематичних відео презентацій, навчальних відеосюжетів та мультиплікаційних фільмів. Для учнів були підготовлені інформаційні стенди та виготовлені пам’ятки пішоходів.

Вході проведеного тижня безпеки дорожнього руху «Увага! Діти» учні та вихованці показали хороші знання та вміння щодо правил дорожнього руху. Це допоможе їм безпечно ходити вулицями і дорогами нашого міста, а водіїв автотранспортних засобів позбавить багатьох неприємностей.

 

Поплавська Вікторія Василівна,
завідуюча організаційно-масовим відділом

 

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід