Тиждень безпеки дорожнього руху

На виконання плану заходів з проведення 2-го етапу Тижня безпеки дорожнього руху у рамках ІІ Десятиліття дій з безпеки дорожнього руху з 13 по 17 листопада 2023 року вчителями, класними керівниками, вихователями ГПД були проведені заходи з метою зменшення кількості дорожньо-транспортних пригод та збереження життя і здоров’я здобувачів освіти.

У 1А класі проведено інформаційну виховну годину на тему «Безпека дорожнього руху при пересуванні на велосипедах, скейтах, роликах», під час якої діти познайомилися і закріпили правила безпеки руху при пересуванні на цих транспортних засобах. Інформаційні хвилинки в 1Б класі на тему «Безпека дорожнього руху під час пересування на велосипедах, самокатах, роликових ковзанах, скейтах» були проведені з використанням відеофільмів, ілюстрованого матеріалу щодо основних правил безпеки на дорозі. Учні 2А класу під час рольових ігор «Безпека на дорозі», «Правила поведінки у громадському транспорті. Ми – пасажири!» повторили правила дорожнього руху для пасажирів та пішоходів. Учні 2Б класу взяли участь в інтенсиві онлайн-проєкту «Розумний вулик» до Тижня безпеки дорожнього руху «Наш друг - дорожній рух» та отримали сертифікати, а також провели інформаційну хвилинку «Безпека дорожнього руху під час пересування на велосипедах, самокатах». З учнями 3А класу було проведено інформаційну хвилинку із переглядом відеоролику про правила використання самокатів, велосипедів, роликів на дорозі. Учні 3Б класу переглянули презентацію «Безпека дорожнього руху під час пересування на велосипедах, самокатах, роликах, скейтах», відповіли на запитання та розповіли про свої улюблені транспортні засоби та захисне обладнання, яке використовують під час катання. У 4А класі була проведена виховна година «Безпека дорожнього руху під час пересування на велосипедах, самокатах, роликових ковзанах, скейтах». Учні 4 Б класу повторили правила дорожнього руху для пішоходів та створили галерею листівок щодо правил переходу дороги. Учні 9 класу взяли участь у годині спілкування «Безпечна дорога додому», а Петренко Назар створив відеоролик «Правила поведінки на дорозі».

З метою збереження свого життя та виховання уваги та турботливого ставлення до молодшого та старшого поколінь в рамках тижня «Безпеки дорожнього руху» учні 5-9 класів написали диктанти «Безпека руху» (5-6 класи), «Ми – учасники дорожнього руху» (7-8 класи), «Історія правил дорожнього руху» (9 клас).

Учні всіх класів 17.11.2023 долучилися до Єдиного національного уроку «Безпечна дорога додому», під час якого переглянули відеоматеріали YouTube-каналу «Безпечна країна»: «Безпечна дорога додому: особливості дорожнього руху велосипедистів», «Особливості носіння світлоповертальних елементів», «Правила виклику екстреної медичної допомоги». Також були оновлені Куточки безпеки тематичною інформацією, листівками, стіннівками.

Архів2023: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід