Тиждень безпеки життєдіяльності

З 16 по 27 квітня 2018 року у Броварському навчально-виховному об’єднанні проходили Тиждень безпеки дитини та Тиждень знань з безпеки життєдіяльності. Відповідно до плану Тижнів безпеки були проведені заняття, бесіди, виховні години, екскурсії учнів, вихованців.

З вихованцями Центру розвитку дитини проведено ігрові заняття з правил поведінки під час пожежі, повені, під час участі у дорожньому русі.

З учнями 1 класу проведена бесіда про правила користування газом, побутовими електроприладами. Для учнів 2 класу проведено заняття «Наша безпека у наших руках». З учнями 3 класу – виховна година «Пожежна безпека».

Заняття з правил надання першої медичної допомоги провела медична сестра закладу з учнями 5 класу. Урок «Цивільний захист» та тестування з питань безпеки життєдіяльності пройшли учні у Ліцеї технологічного профілю.

Екскурсії до пожежної частини були організовані для учнів та вихованців закладу. Протягом 20-25 квітня вихованці групи «Малятко» ЦРД, учні 1, 3 та 5 класів ЗОШ І-ІІ ступенів та учні 11 класу Ліцею технологічного профілю відвідали пожежно-рятувальну частину. Під час екскурсій пожежники-рятувальники ознайомили дітей з рятувальною технікою, тренувальним майданчиком, відвідали музей та побували у пам’ятного обеліску «Героям Чорнобиля».

24-25 квітня до 32-ої річниці з дня Чорнобильської аварії було проведено виховні заходи «Дзвони Чорнобиля», «Чорнобиль не має минулого часу».

24 квітня 2018 року була проведена навчальна евакуація з метою забезпечення цивільного захисту суб'єктів освітнього процесу та відпрацювання практичних дій в умовах виникнення надзвичайних ситуацій, закріплення знань з правил евакуації, вміння захистити себе, своїх близьких від небезпеки під час надзвичайної ситуації.

Після сигналу про надзвичайну ситуацію учні ЗОШ І-ІІ ступенів та учні Ліцею технологічного профілю, педагоги та працівники закладу залишили приміщення будівлі через евакуаційні виходи та направились до безпечної зони. Старшокласники під керівництвом вчителя Захисту Вітчизни Постолюка В.М. продемонстрували свої вміння щодо одягання захисного костюма та протигазів, а учні молодших класів – свої знання щодо поведінки під час надзвичайної ситуації.

Для більшої інформативності учасників освітнього процесу інформаційні стенди було оновлено памятками про сигнали оповіщення населення при надзвичайних ситуаціях мирного часу, про дії при аваріях з вибухами та пожежами, вибухонебезпечними і підозрілими предметами.

 

Панкова О.О.,
відповідальна за організацію роботи з ОП

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід