Увага! Діти!

25-29 вересня 2023 року в Броварському ліцеї № 11 проводився тиждень безпеки вуличного руху «Увага! Діти». Учні ліцею мають бути свідомими учасниками дорожнього руху та здатними безпечно пересуватися по дорозі.

Щоб підвищити рівень свідомості серед учнів молодших класів, щодо правильної поведінки на дорозі, в ліцей були запрошені представники поліції. Вони  відтворили пішохідне перехрестя з дорожніми знаками та провели інтерактивну гру з учнями. Розповіли, як треба поводити себе на дорозі та навчили розуміти знаки, які показує регулювальник.

Для вихованців Центру розвитку дитини було проведено інтегровані заняття «Азбука доріг», «Школа Світлофора», а також вуличний марафон «Дорожні знаки та їх значення».

          Для учнів 5-7 класів класоводи провели виховні години та вікторини на теми: «Знай і вивчай правила дорожнього руху», «Я – пішохід, я – пасажир», «Правила їзди на велосипеді. Безпека. Обережність». Учні розуміють, що сучасне суспільство не можна уявити без транспорту та доріг і правильна організація дорожнього руху важлива для забезпечення безпеки та комфорту всіх учасників руху.

        Учні 8-9 класів  стали учасниками майстер-класу інструкторки з навчання населення навичкам надання першої допомоги згідно з сертифікованими програмами Товариства Червоного Хреста України, керівника гуртка «Медична школа» Центру національно-патріотичного виховання Людмили Розум. За допомогою макету й необхідних матеріалів учням було продемонстровано алгоритм надання домедичної допомоги. Діти усвідомили чому важливо надавати допомогу потерпілим у надзвичайних ситуаціях, засвоїли правила власної безпеки та опанували елементарні практичні навички. Отримані знання стануть у нагоді в реальних ситуаціях з порятунку життя.

 

Михайло МАЦЮК,

завідуючий відділом організаційно-масової роботи

Архів2023: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід