Увага! Конкурс малюнку «Політ до Місяця і далі»

Шановні педагоги, учні та батьки запрошуємо Вас взяти участь  у конкурсі дитячого малюнку Noosphere Space Art Challenge! Організатори конкурсу ГО «Асоціація Ноосфера». Конкурс триває до 29 квітня 2020 року.

Учасником конкурсу малюнку може стати кожна дитина у віці від 3 до 17 років включно. Все, що треба зробити – намалювати політ до Місяця і далі та надіслати фото або відскановану копію малюнку через форму на офіційному сайті: https://noospheresummit.space/art-challenge. Також паралельно надіслати підписані Ваші творчі роботи на електронну адресу завідуючої організаційно-масовим відділом Поплавської В.В. vvpm@ukr.net для того, щоб розмістити допис на офіційному сайті нашого закладу.

За умовами конкурсу, всі учасники отримають пам’ятні дипломи, а три найкращі роботи з трьох вікових категорій – фантастичні призи!

І місце – Графічні планшети 

ІІ місце – VR-окуляри та 3D-дошка для малювання для самих маленьких 

ІІІ місце – Космічні пазли 

Переможців конкурсу буде оголошено на офіційному сайті 1-го червня 2020 року.          

 З детальною інформацією можна ознайомитись на офіційному сайті конкурсу www.noospheresummit.space/art-challenge або на Facebook сторінці https://www.facebook.com/noospherespaceart/

 

Поплавська В.В.,
з
авідуюча організаційно-масовим відділом

 

 

Архів2020: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід